pátek, října 21, 2011

Krevety v marinádě

Co budeme potřebovat?
neloupané krevety (cca 10ks/2osoby)
1citron, 2 lžíce medu, 4stroužky česneku
špetka soli a pepře
cca 60g másla
Ingredients:
scampi - not cocktail (c.10pcs./2persons)
1lemon, 2spoons of honey, 4 cloves garlic
pinch salt, pinch pepper
c. 60g butter

Jak na to?
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme špetku soli a pepře, strouhanou kůru ze čtvrtky citónu, šťávu z celého citrónu, 2 lžíce medu, 4 utřené stroužky česneku a vše promícháme. Do vzniklé marinády vložíme krevety a promícháme. Krevety vyložíme na plech do vyhřáté trouby (200°C horkovzdušná) a pečeme 15-20minut.
Podáváme teplé například s pečivem a zeleninou. Tento recept od nás dostal 5 hvězdiček.
Dobrou chuť!
      
  Method:
Melt butter in a saucepan, add a pinch of salt and pepper, grated zest of fourth part of lemon, juice from the whole lemon, 2 tablespoons honey, 4 cloves of crushed garlic and mix everything. Than we put scampi into the souce. After a 2-3 minutes we put the scampi on a baking tin in preheated oven (200 ° C ) and bake for 15-20 minutes.
Serve warm with bread and such vegetables. This recipe has from us 5 stars.
Bon appetit!







Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkujeme za všechny komentáře. Čteme úplně každý. <3 Stacie