pondělí, července 11, 2011

Grilovaný pstruh na bylinkách

A máme tady pro vás další vynikající letní recept. Tentokrát něco pro milovníky ryb.
Co budeme potřebovat?
2 čerstvé pstruhy
sůl
pepř
citrón
bylinky (my použili libeček, petržel a pažitku)
olej
Postup:
Čerstvé pstruhy vykucháme, omyjeme a osušíme například kuchyňskou utěrkou. Oba potřeme olejem, osolíme a opepříme. Smícháme si v misce nasekané, pokud možno čerstvé bylinky podle chuti a potřeme jimi pstruha zvenčí i zevnitř.



Nakonec omyjeme citrón, nakrájíme jej na kolečka a 3 - 4 kousky vložíme do pstruha. Takto naloženou rybu můžete nechat chvíli odležet a ti největší nedočkavci ji mohou položit na gril (můžete je položit na alobal a pak teprve na gril). 

Grilujeme z každé strany 10 - 15 minut. Grilovaného pstruha na bylinkách můžeme podávat s opečenou bagetkou, salátem a vínem dle chuti. 
Přejeme dobrou chuť!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkujeme za všechny komentáře. Čteme úplně každý. <3 Stacie