středa, října 12, 2011

Dip dvakrát jinak

Máme pro vás další recept. Jsou to jednoduché dipy vhodné k namáčení čehokoli na co máte chuť. My si dopřávali tortilla chips. Tak ať si dáte cokoli, doufáme, že vám bude chutnat.

Co budeme potřebovat?
dip ze zakysané smetany:
1 zakysaná smetana, 2 nakládané okurky, 2 stroužky česneku, špetka soli, špetka pepře
dip z rajčatového protlaku:
1 rajčatový protlak (cca 190g), lžička koření (namíchat oregano, provensálské koření), 2 stroužky česneku
můžete přidat trošku cukru a strouhaný sýr
 Ingredients:
sour cream dip:
1 sour cream, 2 pickled cucumbers, 2 cloves garlic, pinch salt, pinch pepper
dip of tomato puree:
1 tomato puree (about 190 g) a teaspoon of spices (mix of oregano, herbes de provence), 2 cloves garlic; you can add a little bit of sugar and grated cheeese
 
Jak na to?
dip ze zakysané smetany:
Do jedné mističky si dáme celý kelímek zakysané smetany. Osolíme, opepříme a utřeme česnek (podle toho jak kdo má rád ostré). Nakonec nastrouháme nakládanou okurku (doporučuji opět ochutnávat, nám se osvědčili 2). Vše důkladně promícháme a je hotovo.
dip z rajčatového protlaku:
Do druhé mističky si dáme rajčatový protlak. Utřeme česnek, opět podle chuti. Přidáme oregano a provensálské koření. Můžeme přidat trochu cukru a doporučuji i strouhaný sýr. 
 Method:
sour cream dip:
We mix the cup of sour cream with salt, pepper, crushed garlic (amount depending on how spicy you like) and grate pickled cucumber.
dip of tomato puree:
In the second bowls we mix tomato puree with crushed garlic (to taste again), oregano and herbes de Provence. We can add a little bit of sugar and we recommend grated cheese.


Teď už stačí nachystat si něco, s čím si tyto dipy vychutnáte. My máme mnohem radši ten ze zakysané smetany, ten je výborný i ke grilovanému masu či opékaným bramborám.

A samozřejmě ani naše Stacie nepřišla zkrátka. Ta dostala vařené mleté maso se zeleninou a těstovinami. Proto nezapomínejte ani na své pejsky a dopřejte i jim nějakou tu pochoutku.
And of course also our Stacie got some delicacy. She got cooked meat with vegetables and pasta. So don´t forget your dogs and give them some delicacy too.

We apologize for imperfect English.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkujeme za všechny komentáře. Čteme úplně každý. <3 Stacie