neděle, října 16, 2011

Buďte v kalendáři

Máme tady další soutěž. Chcete, aby byl váš pejsek v kalendáři? Nemusíte pro to udělat mnoho. Stačí, když nám do 25.10.2011 na náš e-mail theworldofstacie(zavináč)email(tečka)cz zašlete fotku pejska spolu s jeho jménem, datem narození a měsícem ve kterém chcete, aby se vaše fotka objevila. Dovolíme si jen říci, že měsíc prosinec jsme věnovali naší Stacie, proto máte na výběr leden až listopad. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu fotografii! A jaké jsou podmínky? Být naším fanouškem na facebooku a přihlásit se k odběru novinek z našeho blogu. K přihlášení novinek vám slouží níže uvedený formulář na obrázku, který na našem blogu naleznete v pravém sloupci. Do bílého políčka napíšete váš e-mail a potvrdíte stisknutím tlačítka "submit". 
 
Chceme jen říci, že z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit a to tak, že nám na náš e-mail pošlete jednoduše to, že se chcete odhlásit. Jde nám v tomto případě jen o kontrolování e-mailů soutěžících.
Nyní už vám zbývá jen vybrat nějakou hezkou fotečku a odeslat ji včas - do 25.10.2011 (do úterý do půlnoci). Pak už jen vyčkat, až začne hlasování a svého pejska co nejvíce podpořit.
Těšíme se na vaše krásné fotky!
Stacie

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkujeme za všechny komentáře. Čteme úplně každý. <3 Stacie